23 Ekim 2012 Salı

ERDAL SARIZEYBEK


‎"BAŞBAKAN TAYYİP YAHUDİ Mİ" DİYE SORDUK, AKP'YE DESTEK VEREN, OY VEREN, BU YOLDA YÜRÜYENLERDEN HİÇ SES GELMEDİ! YİNE SORUYORUZ, BU KEZ BAŞBAKAN TAYYİP'E SORUYORUZ, "TAYYİP SEN YAHUDİ MİSİN", YOKSA...

Musevi/Yahudilerin kutsal kitabı Eski Ahit/Tanah/Tevrat’a göre Davud eline bir sapan alır ve Filistinli dev Golyat’a fırlatır, Golyat ölür ve Davud gider, başını keser ve krala verir. Bugün İsrail-ABD askeri tatbikatı var, adı DAVUD’UN SAPANI. Bu bir İsrailoğlu mesajıdır, “bölgenin en güçlüsü benim” diyen.

Yine Tevrat’a göre Yakup’un Lea’dan olan kızı Dina’ya Filistinli Prens Şekem tecavüz eder, bunun üzerine İsrailoğulları gider, bütün Filistinlileri öldürür. Nisan 2012′de İsrail-ABD askeri tatbikat yaptı, adı DİNA’NIN ONURU. Bu bir İsrail mesajıdır, “intikam alacağım” diyen.

Yine hep Tevrat’a göre, İsrailoğullarının Tanrısı tarafından seçilmiş kişiler boynuzla kutsanır, Davud’un kalkanıyla korumaya alınır. Başbakan Erdoğan’a 2004 yılında verilen ödülün sembolü, DAVUD BOYNUZU. Bu bir dünyaya mesajdır, “Erdoğan İsrail’in koruması altındadır” diyen.

Tevrat’a göre İsrailoğullarının yolunu aydınlatan ışık Yedi Kollu Şamdan‘dan gelir ve kutsaldır. İbranice adı MENORA‘dır. 2004 yılında, ATV televizyonunun başbakanlık konutunda ve başköşede Erdoğan ile birlikte görüntülediği sembol; MENORA-YEDİ KOLLU ŞAMDAN. Bu bir Türk Milleti’ne mesajdır, “Türkiye’nin yolu İsrail’den geçer”, diyen.

Yine Tevrat’a göre İsrail’in Tanrısı Musa’ya seslenmiş ve “Nil’den Fırat’a uzanan toprakları sana verdim” demiş. Tevrat’ta geçen FIRAT bizim nehrimiz ve bizim toprağımız.

Bunlar Eski Ahit/Tanah/Tevrat’ta geçen olaylar, kişiler, semboller ve kehanetler… Durup dururken bu kutsallardan yola çıkarak ABD-İsrail savaş çığlıkları atıyorsa eğer, bunun anlamı şudur: ABD İsrail’i korumak ve Ortadoğu’da küresel bir güç yapmak adına Tevrat’ın kutsallarını oynayarak hem savaşa hazırlanmakta, hem de Hıristiyan kamuoyu desteği sağlamak için kutsalları oynamaktadır. AKP siyaseti de Irak, Mısır ve Suriye politikasıyla bu savaşa destek vermektedir.

MÜSLÜMANIM diyerek AKP’ye oy veren ve destekleyenlere bu mesajımızı duyurunuz:

“AKP’nin desteğiyle İsrail Ortadoğu’da bir Filistin, bir Müslüman kıyımına hazırlanıyor, bu olası katliama ortak olmayınız, aksine AKP siyasetini alaşağı ederek bu kıyımı durdurunuz!”

Belge arıyorsanız, okuyunuz: kİTAP: NİL’den FIRAT’a Devlet Oyunları…https://www.facebook.com/albayerdalsarizeybekhttps://www.facebook.com/albayerdalsarizeybek

2 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Erdal albayım ne kadar güzel yazmış, ispatlaya ispatlaya, madde madde kanıtlaya kanıtlaya, daha ne anlatsın? Bu adamcağıza Mhp de yazık oluyor:(gerçekten de tatbikat adından,ödülün adına ve şamdanına kadar hepsi bize mesaj ama aptallar anlamıyor...bu arada dışişleri bakanı olacak fare surat (ben öyle ad taktım)ın soyadının Davut oğlu olması da tesadüf mü bilemiyorum yani...Allah bunların alayının belasını versin...
kutlamamıza izin vermedikleri cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşım

ismail dedi ki...

sevgili Müjde..değerli arkadaşım..evet,her şey çok aleni bir şekilde ilerliyor..maalesef bu millet mahkum bırakılmaya çalışılıyor,ancak her şeyin değişeceğine inanıyorum..halkın belli bir kısmı adeta mahkum bırakıldı inançlarına dokunularak,bir kısmının küçük yaşlardan beyni yıkandı,bir kısmı en ufak bir menfaate kolayca değerlerini sattı,kalanlar gidişi önleyecektir inşallah.. CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLARIM...Erdal Sarızeybek ve bu gibi değerli insanlar ve takipte olanlar MHP nin ne hale geldiğini görüyorlar. bunu düzelteceklerdir umarım. veya başka bir parti olacaktır.. Osman Paşa'nın partisi mesela.. CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..