30 Temmuz 2012 Pazartesi

Yedi Düvel Provokasyonu ve 'YEM' olan Türkiye! -- TÜRK PİLOTLARINI ÖLÜME,BİLE BİLE KİM GÖNDERDİ ???


Yedi Düvel Provokasyonu ve 'YEM' olan Türkiye! / Banu AVAR

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Cmt Haz 23, 2012 0:03
Image resized to : 0 % of its original size [ 500 x 296 ]
Resim


Yedi Düvel Provokasyonu ve 'YEM' olan Türkiye!

Başbakan'ın basın toplantısından:

Gazeteci Sorusu: F-4 'ün Suriye hava sahası ve kara suları içinde ne işi vardı?

Tayyip ERDOĞAN Cevap: 'Bilgimiz yok, Ne oldu da oraya geçtiler?

Başbakan Brezilya’dan ayağının tozuyla geldi ve basın açıklamasında Suriye karasularına gömülen F-4 jeti için ‘Ne oldu da oraya geçtiler, elimizde kesin bilgi yok’ dedi.

Pilotlar içinse ‘Şu anda dört tane hücum botumuz, helikopterlerimiz, Suriye’nin hücum botları aramayı sürdürüyorlar" bilgisini verdi.

Ortada Suriye karasularına düşen bir Türk jeti var. Saat 10:00’da Malatya’dan havalanmış saat 11:58 itibariyle radar ve telsiz bağlantısı kesilmiş, Lazkiye kıyısında olan Ras el Basit yerleşimindeki görgü tanıklarının ifadesine göre saat 16’da 2 jet Suriye hava ve karasularında alçak uçuş yapmışlar ve Suriye uçaksavarları tarafından biri düşürülmüş. Diğeri kaçmış ve düşen jetin pilotu Suriye hücumbotları tarafından kurtarılmış.

Başbakan ve Genelkurmay olay ardından en ufak bir ‘açıklama’ yapmadılar. Başbakanın ayağının tozuyla girdiği Güvenlik Kurulu toplantısına, Dışişleri Bakanı, İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı, MİT Müsteşarı, Genelkurmay Başkanı ve Hava Kuvvetleri Komutanı katıldı ve 2 saat 10 dakika süren toplantı 22.40’da bitti. Toplantı sonunda yazılı bir açıklama yapılacağı söylendi ama toplantıdan 1 saat sonra hala bu açıklama gelememişti.

Küresel basın henüz ağzını açmadı. Ama Russia TodayLübnan’ın El- Manar ajansı , İsrail’in Debka Files haber siteleri Suriye’ye Türk savaş uçakları tarafından bir ‘sınır ihlali’ yapıldığı ve uçaksavar ateşi ile bir jetin düşürüldüğü diğerinin kaçtığı bilgisine yer verdiler. 

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uzmanı Mark Almond, Russia Today’e yaptığı açıklamada, ‘NATO ülkelerinin Suriye’ye müdahale planı çerçevesinde, Türkiye’nin Suriye hava savunma sistemlerini değerlendirmek amacıyla uçuşu gerçekleştirmiş olabileceğini’ söyledi.

Verili durum Türkiye’nin ‘Büyük Oyun’da küçük ‘yem’ olarak kullanıldığının en trajik kanıtıdır. Türkiye yakın geçmişte pek çok kez olduğu gibi bir kez daha bölgesel kanlı bir savaşta küresel efendilerin elindeki piyon durumuna düşürülmektedir.
Bir yanda Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye’deki terör mangalarına kalkan yapılmakta, bir yanda Kuzey Irak ve Güneydoğu’daki, terör mangaları Mehmetçik katletmektedir…


BU TERTİP Türkiye’nin çift taraflı KURBAN oluşunun resmidir!

Son dakika:

Düşen Jet, kaybolan Pilotlar, ve Güvenlik Kurulu Açıklaması= TUZAK!

Bir savaş uçağı Suriye hava sahasını ihlal ediyor. Uçaksavarlarla düşürülüyor. Pilotlar kurtarılıp götürülüyor.Güvenlik kurulu toplantıdan 1 buçuk saat sonra yazılı açıklama yapıyor! 4 paragraf! Şaka gibi...

Açıklama baştan sona tek kelimeyle TUHAF! Kendi içinde çelişkili ve hükümetin 'limboda' kaldığını gösteren bir belge!

"İlgili kurumlarımızın sağladığı verilerin değerlendirilmesi ve Suriye ile yürütülen ortak arama kurtarma faaliyetleri çerçevesinde elde edilen bilgiler neticesinde uçağımızın Suriye tarafından düşürüldüğü anlaşılmıştır.

Hem Suriye tarafından vuruluyor hem de Suriye ile birlikte arama kurtarma faaliyeti yapıyoruz!

'Pilotlarımız dahil arama kurtarma çalışmaları hâlen devam etmektedir'.

...Ve bir babalanma ile açıklama bitiyor!

'Türkiye olayın tam olarak aydınlatılmasının ardından, nihai tavrını ortaya koyacak, atılması gereken adımları kararlılıkla atacaktır."

O uçaklara Suriye hava sahasında kara sularında uçuş yapma emrini kim verdi?

Hangi görevle o bölgedeydiler?

Başbakan, Genel Kurmay Başkanı ve hava kuvvetleri komutanı pilotların akîbeti hakkında neden açıklama yapmıyor?

Türkiye'yi yönetemeyenler BATININ DELİ GÖMLEĞİNDE!

2. bir Muavenet olayı gözümüzün önünde!


Banu AVAR22 Haziran 2012
banuavar@superonline.com
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 206
Kayıt: Çrş Eki 26, 2011 12:44

Hiç yorum yok: