17 Ekim 2015 Cumartesi

Eric wallis




4 yorum:

ozgrkdn dedi ki...

Bir zamanlar face'im varken,,wallis'in resimlerinden birini paylaşmıştım,belki de buydu,,herneyse-bir amcabey vardı,bana ekli,Brüksel'de yaşayan esaslı bir çapkın ama entellektüel,dobra..Bazen öyle patavatsız olurdu ki,arkadaşlarımın fotolarını paylaştığımda kimine şişko,kimine koca gt.lü falan yazardı altına( yahu yapma etme -yok! dinlemezdi,,sonunda ben seni silmeden kendini sil diyerek bir ültimatom gönderdim mesajla,,bir daha da sesi soluğu çıkmadı))
O pek severdi bu resimleri,,"nerdeeeee böyle kadınlar şimdi!!" diyerek hayıflanırdı..Biliyor musun böyle kadınlar her zaman varlar ama onlara böyle olabilme olanağını sağlayacak olan erkekler nerdeeee??

ismail dedi ki...

:)) hoş tavır değil amcabeyin tavrı.. sanki onu bir yöntem olarak belirlemiş gibi geldi çapkınlık için.. demek orada da eskinin ruhunu arıyordu .. erkekler , kadınlar , insanlık, dünya değiştikçe farkında olmadan ortama uyum mu sağlıyoruz ne ? aklını kalbini sorgulama, eğitme telaşına girişen bazılarımız biraz daha farklı oluyor herhalde .. nihayetinde, ne ile karşılaşırsak onu yönetmek zorunda kalıyoruz.. algılama faktörü herkeste farklı oluşmuş, cinsine, rengine, cibiliyetine, hamuruna, bulunduğu noktada üstüne yerleşen zihniyete bağlı ??
saflara bölünmek çok daha kolay oluyor artık, çünki farklar çok belirgin..

ozgrkdn dedi ki...

yine de sıcak,yumuşak,ana rahmi kadar güvenli klasisizm her daim gönülçelen,,en azından incinmişliklerde,,,,

ismail dedi ki...

sıcak, sevecen, anlayışlı bir birleşme ile ekspresyonizmi severim :)