31 Ekim 2012 Çarşamba

31.ekim.İSTANBUL ALTILI GANYANI


1.ayak) 2 NURTEN - 1 BUZDENİZİ - 9 VOKAL ,
2.ayak) 6 TRABZON  çekişmesiz BANKO...alternatifi yoktur.....
3.ayak) 8 TALİP HAN...BANKO...
4.ayak) istisnai safkan 1 ASTRAKHAN....BANKO....
5.ayak) 9-10-1-6-7
6.ayak) 7-11-1-9-6-4-3


..by..Valery VESELOVSKY...

BİR HAYALİM VAR !!!!!!!

BİR HAYALİM VAR.....ben bir PARALI SİTE kuracağım...bu site benim yönümden öyle teknik,bilgi vs.isteyen bir site olmayacak.. basit bir temel düşünceyle paraya para demeyeceğim... hemde verdiğim atların %75-80 oranı bu sıralama sisteminin üstlerinde yer alacak.. böylece HERDAİM BAŞARILI GÖRÜNECEĞİM.... VATANDAŞIN GÖZÜ BOYANACAK SİTEME AKIN HALİNDE ABONE OLACAKLAR.. sistem basit: SAYFANIN SOL YANI İLE SAĞ YANINA İKİ AYRI SIRALAMA VERECEĞİM ... SOL TARAFTA YUKARDAN AŞAĞI ,( PERFORMANSA GÖRE SIRALAMAM ) İSMİ ALTINDA MESELA SIRALAMA VERECEĞİM... BU SIRALAMANIN TAM TERSİNİ DE ( yani bu sıralamayı ters yüz edip ) ... ( GALOPLARA GÖRE SIRALAMAM ) ismi altında mesela SAYFANIN DİĞER YANINDA SIRALAYACAĞIM... BÖYLECE, İSTER SOLDAN GELSİN İSTER SAĞDAN GELSİN , GELEN ATLAR HER ŞARTTA DAİMA, SAĞDA VEYA SOLDAKİ SIRALAMANIN ( ÜST YARISINDAKİ ) SIRADAN GELMİŞ OLACAKLAR... BİRDE HELE HELE EN ÜST İLK ÜÇ SIRAYA DENK GELİRLERSE DEYMEYİN KEYFİME.. ACAİP REKLAMIMI YAPARIM SAYFALARIMDA.... .......... bu sistemime SLOGAN OLARAK DA .......... UZAKLARDA ARAMA , HEMEN YANIBAŞINDAYIM , İŞTE PARANIN BAŞINDAYIM , BUYUR BUYUURR  SENDE FAYDALAN....... DİYE SLOGANLAR ATACAK VE KAZLARI BEKLEYECEĞİMMMMM....... :)))



:)))   Cadılar Bayramları kutlu olsun......

27 Ekim 2012 Cumartesi

27.ekim.ANKARA ALTILI GANYANI

1.ayak) 3-4-2-8
2.ayak) 2-1-3
3.ayak) 5-9----11
4.ayak) 5-12-7-2  ......4-1
5.ayak) 6-2
6.ayak) 2-7......11...13

..by..Valery Veselovsky..

24 Ekim 2012 Çarşamba

YA HU

Gel artık gel, gel de gör Eyy HU,

Nicedir bu coğrafyadaki kulların durumu ,

Anasını bellerde ellerin oğlu,

O sorar durur ki elalem dermi HU ...

(arşi baba)


23 Ekim 2012 Salı

ERDAL SARIZEYBEK


‎"BAŞBAKAN TAYYİP YAHUDİ Mİ" DİYE SORDUK, AKP'YE DESTEK VEREN, OY VEREN, BU YOLDA YÜRÜYENLERDEN HİÇ SES GELMEDİ! YİNE SORUYORUZ, BU KEZ BAŞBAKAN TAYYİP'E SORUYORUZ, "TAYYİP SEN YAHUDİ MİSİN", YOKSA...

Musevi/Yahudilerin kutsal kitabı Eski Ahit/Tanah/Tevrat’a göre Davud eline bir sapan alır ve Filistinli dev Golyat’a fırlatır, Golyat ölür ve Davud gider, başını keser ve krala verir. Bugün İsrail-ABD askeri tatbikatı var, adı DAVUD’UN SAPANI. Bu bir İsrailoğlu mesajıdır, “bölgenin en güçlüsü benim” diyen.

Yine Tevrat’a göre Yakup’un Lea’dan olan kızı Dina’ya Filistinli Prens Şekem tecavüz eder, bunun üzerine İsrailoğulları gider, bütün Filistinlileri öldürür. Nisan 2012′de İsrail-ABD askeri tatbikat yaptı, adı DİNA’NIN ONURU. Bu bir İsrail mesajıdır, “intikam alacağım” diyen.

Yine hep Tevrat’a göre, İsrailoğullarının Tanrısı tarafından seçilmiş kişiler boynuzla kutsanır, Davud’un kalkanıyla korumaya alınır. Başbakan Erdoğan’a 2004 yılında verilen ödülün sembolü, DAVUD BOYNUZU. Bu bir dünyaya mesajdır, “Erdoğan İsrail’in koruması altındadır” diyen.

Tevrat’a göre İsrailoğullarının yolunu aydınlatan ışık Yedi Kollu Şamdan‘dan gelir ve kutsaldır. İbranice adı MENORA‘dır. 2004 yılında, ATV televizyonunun başbakanlık konutunda ve başköşede Erdoğan ile birlikte görüntülediği sembol; MENORA-YEDİ KOLLU ŞAMDAN. Bu bir Türk Milleti’ne mesajdır, “Türkiye’nin yolu İsrail’den geçer”, diyen.

Yine Tevrat’a göre İsrail’in Tanrısı Musa’ya seslenmiş ve “Nil’den Fırat’a uzanan toprakları sana verdim” demiş. Tevrat’ta geçen FIRAT bizim nehrimiz ve bizim toprağımız.

Bunlar Eski Ahit/Tanah/Tevrat’ta geçen olaylar, kişiler, semboller ve kehanetler… Durup dururken bu kutsallardan yola çıkarak ABD-İsrail savaş çığlıkları atıyorsa eğer, bunun anlamı şudur: ABD İsrail’i korumak ve Ortadoğu’da küresel bir güç yapmak adına Tevrat’ın kutsallarını oynayarak hem savaşa hazırlanmakta, hem de Hıristiyan kamuoyu desteği sağlamak için kutsalları oynamaktadır. AKP siyaseti de Irak, Mısır ve Suriye politikasıyla bu savaşa destek vermektedir.

MÜSLÜMANIM diyerek AKP’ye oy veren ve destekleyenlere bu mesajımızı duyurunuz:

“AKP’nin desteğiyle İsrail Ortadoğu’da bir Filistin, bir Müslüman kıyımına hazırlanıyor, bu olası katliama ortak olmayınız, aksine AKP siyasetini alaşağı ederek bu kıyımı durdurunuz!”

Belge arıyorsanız, okuyunuz: kİTAP: NİL’den FIRAT’a Devlet Oyunları…https://www.facebook.com/albayerdalsarizeybekhttps://www.facebook.com/albayerdalsarizeybek

11 Ekim 2012 Perşembe

11.Ekim.İZMİR ALTILI GANYAN - BİR BOMBA BANKO


1.ayak) 5 OLİVİUM , 8 MY LOVELY SON , 1 SARI FIRTINA , 4 MUSABEY

2.ayak) 12 KAMBİRİK ,8 ROYAL CLASSİC , 6 SENSİBLE , 2 EAGLE EYED , 1 ADI GÜZEL

3.ayak) 4 BALHATUN , 13 YELHATUN , 2 AYGÖK

4.ayak) 8 ÇIKMAZNUR

5.ayak) 1 BELGÜTAY , 2 COMMON VİCTORY , 9 KURU ÜZÜM , 4 GÜNERDEDE

6.ayak) 1 ARAS BEYİ , 12 ŞAYESTE , 13 ULUÇAY , 8 FEVZİYE , 16 VAROLTAY

by...İlyas AJDAROV...

10 Ekim 2012 Çarşamba

10.Ekim.İSTANBUL ALTILI GANYANI - İKİ SÜPER BANKO



1.ayak) Prens H.Sait Türkhan adına düzenlenen A3 sınıf 1200 çim mesafeli yarışta,bu mesafelerin gerçek prensi 123 handikap puanına erişmiş ve sihirbaz ile start alacak olan 1 ASTRAKHAN elbette BANKO’dur.Aksilik yaşanması hallerinde süper duruma gelmiş olan 7 STEEL CAT ve 2 DEHA devreye girerler.
2.ayak) 2 yaşlı İngilizlerin 1100 m.kum yarışında ilk defa koşacak olmaları ve karakterlerinin belli olmaması nedeniyle her türlü sonucu peşinen kabul etmek gerekecektir.Ancak gerek orjinleri,gerekse çalışmaları itibariyle kanaatime göre 12 TEXASLI BEGÜM , 11 SHAYLEE ve 5 DORA MAAR isimli tayların öncelikle yazılması gerekmekte olup,küçük miktarlı kupon yapanlar için yeterli olacak ölçüde olacağını düşünüyorum. Her şeye karşın 1 starttan çıkış yapacak olan 6 GREAT LİFE ihmale gelmeyecek bir safkan derim.
3.ayak) Kanuni Sultan ( MUHTEŞEM ) Süleyman adına düzenlenen bu harika yarışta MUHTEŞEM yarışlarıyla tadına doyum olmayan seyir zevki yaşatan 8 LİDERTAY ekürisi 6 ESKİŞEHİRLİ ile birlikte ve MUHTEŞEM jokeyiyle BANKO yazılır…aksilik yaşanması halinde yine ekürisiyle 3 BAYHAN ve 7 TOZAN mükemmel durumlarıyla devreye girerler.
4.ayak) Joe Clarke,KV8 1600 Çim yarışı..bu mesafeye ilk defa çıkacak İngiliz tayları..taktiği en zor olan ORTA MESAFE yarışı.. ve üstüne üstlük, favori olarak verilen Yenisei ve Uğurlu’nun hiç beğenmediğim çalışmaları…bütün bunlar bir araya geldiğinde sonuç: 1-2-3-4-5 ayırmadan yazalım… 6 Hiroşima,bombasını başka bahara patlatsın diyorum…
5.ayak) Yine 1600 mesafeli 5 ve yukarı Arap atlarına ayrılmış Handikap 16 Çim yarışı..Handikap puanlarına ve kilolarına bakıldığında tam denk atlar..kazanma ve bomba yapabilme şanslarına göre 4 TİMURKIR, 1 ÇIKMAZKAYA , 7 KAYAFIRTINASI , 2 SARIEFE , 9 ŞEHRİNAZ, 10 KORKUTEFE , 8 KIROĞLUM…
6.ayak) 1400 Kum ve Handikap 15 yarışın,her an değişken şartlarına sahip 3 yaşlı İngilizleri…alçaktan uçar pozisyondaki 5 DARK BOY , 13 GRAND LARA , 15 PELLEGRİNO ve güçlü 2 SNOWANGO başta yazılmak üzere, 12 ERCİHANHAN ve 4 TEMMUZ yazılmalıdır kanaatindeyim… BOL ŞANSLAR…



...Dessin de la rue Utrillo par Jean-Martial Dubois...

9 Ekim 2012 Salı

9.ekim.ANKARA ALTILI GANYANI - TAHMİNLERİM - BİR BANKO - EKONOMİK KUPON

1) 3 MURATOĞLU , 10 EYE WİTNESS  ilk olarak güvendiğim ve yeterli gördüğüm atlardır..kuponuma sadece bu iki safkanı yazacağım... 9 ALL İN  garantör at olarak yazılabilir... 2 NEW PARTNER 'ın 62 kilo olması kuponuma yazmamı engelledi,eğer kazanırsa benim için sürpriz olmuş olacak..ancak,diğer rakiplere bu kiloyu verebileceğini zannetmiyorum..

2) 3 CAPPADOCİA , 4 ALTINYILDIZ , 5 SEYMENAĞA , 6 MİRZEYBİN  yazılması gereken atlar olarak görüyorum ve yanlarına başka at aramak istemiyorum...özellikle 5 ve 6 numaralara daha yakınım..dört atı ayırmadan yazacağım..

3) 6 VAKKAS banko yazacaktım ancak,4 KARADENİZ ve 1 GÜMÜŞSOY gibi kaliteleri yazmamak olmayacaktı..güzel yarışlar yapan 2 ALTUĞHAN eklenebilir...9 Özfidan verilmesine rağmen ben yazmak istemiyorum,sebebi, bu rakiplerine üstün geleceğine inanmadım...tercihim: 6-4-1

4) 2 İL NERO ,hep bahsedildiği üzere Selim Kaya'nın da özellikle bu at için gelmesiyle BANKO olarak kafamıza sokuldu...Cav Cav'lar herhalde mahcup olmak istemezler Ankara'da.. BANKO yazacağım..

5) bu yarış beni korkutuyor,ekonomik olsun diye içimden geçen diğer atları yazamadım..bütçeme göre oynuyorum...kuponuma 7 CHATA BOX  ve  10 BANKROLL  olarak iki at yazacağım... eğer yazabilseydim yanlarına; 2 SİPSE , 5 MURPHY , 8 WİSH A MOON , 9 YEMZEŞ  eklemek isterdim...

6) 2 ÇERKEZ FIRTINASI  ve  5 YENİ DÜNYA  çok formda ve çok iyi yarışlar yapan safkanlar..kuponuma bu iki atı yazıp yatıracağım.. geniş yapabilseydim eğer; 6-10-11 numaralı safkanları da eklemek isterdim...
KUPONUM:

3-9-10 ......  3-5-6 ....... 1-4-6 ........ 2  ....... 7-10  ..... 2-5    şeklinde, 5,40 TL. bedelli olarak neticelendi..


by...Jean-Martial DUBOİS...

8 Ekim 2012 Pazartesi

8.ekim.BURSA ALTILI GANYAN TAHMİNİM - İKİ BANKO


1.ayak) 5 UN SOLO PASO ve  9 PERFECT WOMAN arasında geçmesini beklediğim yarışta, ilk defa koşacak olmasına rağmen 1 ARTİC BOY ve 3 PONCİK dikkatlerden uzak tutulmamalıdır..

2.ayak) 1-6-7-9 -3  öncelikli tercihlerim ..

3.ayak)  güçlü bir kısrak olan 2 DİLŞANKIZI 'nın yarışı kazanmasını bekliyorum....BANKO ...

4.ayak) maalesef at ayırmanın yazı tura gibi olacağı bir yarış...1/3 - 2 - 4 - 5 - 6  HEPSİ...

5.ayak) yeni lider  3 SYRİANA ... BANKO .....

6.ayak) herşey mümkün bir yarış..ne kadar yazsan kabul edecek ...2-3-4-5-7-8-10-13-14-15-16...

by...Albini LEBLANC....